Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go rammet av stor inntektsnedgang i april

Siden februar i år har de samlede inntektene gått ned med 40%

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Go har møtt et ganske stort fall i månedlige inntekter, og falt fra 42.8 millioner dollar i mars til 34.7 millioner dollar i april, som markerer den laveste summen siden februar 2018.

Sammenlignet med inntektene i februar 2023 er det enda tydeligere å se fallet, da Pokémon Go for et par måneder siden rapporterte inntekter på 58 millioner dollar, som rapportert av Mobilegamer.biz.

Det er et par potensielle årsaker til dette inntektsfallet, men mange peker på endringene i Remote Raid-pass som den viktigste forskjellen her. Avgjørelsen viste seg å være kontroversiell, og selv om den kanskje ikke nødvendigvis har fått brukere til å forlate spillet, kan den godt ha stoppet folk som pøser penger i det.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content