Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go-fans troller Westboro Baptist Church

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke slapp Nintendo Pokémon Go i Nord-Amerika, og aksjeverdien til det japanske selskapet gikk til himmels etter at det ble veldig populært å fange lommemonstre i den virkelige verden. Denne populariteten har følgelig ført til en rekke merkelige historier, både sanne og oppdiktede, men akkurat denne saken liker vi uansett. Den involverer nemlig den kontroversielle menigheten Westboro Baptist Church.

Kirken er faktisk markert som en såkalt gym i spillet, noe som betyr at spillere kan gå dit og konkurrere med deres egne Pokémons. En spiller trollet kirken med å plassere ut en Clefairy med navn "Loveislove" som forvarer av kirken, og som du kanskje vet er intoleranse og hat mot alt levende bærebjelker i troen deres. De svarte på Twitter med å si at dette er synd og et tegn på dommedag.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content