Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go-interessen synker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Go tok verden med storm og satte nye rekorder for nedlastinger og antall spillere i et mobilspill, men det har allerede nådd og passert toppen i USA. SurveyMonkey har gjennomført målinger som viser at interessen har vært dalende siden 14. juli, både for nedlastinger og aktive spillere.

Resultatet viser at spillet hadde 25 millioner (amerikanere) på sitt høyeste, mens det nå er "bare" 20 millioner som spiller daglig. Dette er fortsatt fantastiske tall, men det kan altså se ut til at Pokémon Go har nådd sitt metningspunkt.

Verdt å merke seg nok en gang at dette gjelder for USA hvor spillet ble offisielt sluppet først (sammen med Australia og New Zealand), og ikke på globalt nivå.

Er du fortsatt på jakt?

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content