Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Pokémon-kamparena gjenskapt i Halo Infinite

En talentfull skaper bygde prosjektet på bare noen få dager.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den femte sesongen av Halo Infinite - kalt Reckoning - startet tidligere denne uken. - startet tidligere denne uken med blant annet nye spillmoduser, nye kart og nye kosmetiske gjenstander. En annen ting som ikke fikk like mye oppmerksomhet, var et nytt verktøy for Forge, som gjør det mulig å bruke NPC AI i kreasjonene dine.

Og som du vet, hvis du gir internett verktøyene... så leverer det. Og selv om Reckoning bare har vært aktiv i noen få dager, har folk allerede laget mange fantastiske ting, men det kuleste vi har sett så langt er Pokémon-kamparenaen, laget av DanTheBloke.

Den er allerede oppe og går, og du kan kaste Pokéballer til arenaen for å få skapningene til å slåss mot hverandre for å se hvem som er sterkest. Selv om den ikke er ferdig ennå, er den veldig kul, og du kan sjekke den ut nedenfor. Hvis dette skjedde så raskt, gleder vi oss virkelig til å se hva dette verktøyet vil gjøre mulig når folk virkelig har lært det å kjenne.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content