Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee! bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått en hel haug med rykter om Pokémon-seriens inntog på Nintendo Switch den siste tiden. Noen av de ferskeste og mest troverdige var at spillet Game Freak annonserte i fjor faktisk ville være to stykker kalt Pokémon: Let's Go Pikachu! og Pokémon: Let's Go Eevee!, og at disse ville være remakes av Pokémon Yellow. En stor del av disse ryktene stemte på en måte, men ikke slik vi trodde.

I natt kunne Nintendo og Game Freak bekrefte at Pokémon: Let's Go Pikachu! og Pokémon: Let's Go Eevee! kommer til Nintendo Switch den 16. november, men at disse ikke er spillet de kunngjorde i fjor. Disse er heller ikke remakes av Yellow, men bare veldig inspirert av det klassiske spillet. Blant annet tar Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee! oss tilbake til Kanto, og skal fungere som et slags svar på Pokémon Go til Switch. Dette betyr for eksempel at spillene fokuserer mer på yngre og mer uerfarne spillere som ikke er veldig kjent med Pokémon-spillene. Da gir det jo mening at vi også bare vil være på leting etter de første 151 lommemonstrene, og at det i hovedsak handler om å fange lommemonstre ved å bruke noen enkle kastebevegelser med den en Joy-Con.

Spillene vil uansett ikke være blåkopier av Go, for disse vil tilsynelatende også la oss utforske litt mer ved å faktisk vise hvilke lommemonstre vi nærmer oss i verdenen. Dere som har spilt en del Go vil uansett ha noen fordeler siden det blir mulig å overføre førstegenerasjons Pokémon fra Go til Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee! med bluetooth eller den nye Poké Ball-kontrolleren.

Som vanlig har Nintendo nemlig også tenkt å slippe litt tilbehør samtidig med disse spillene. Denne gangen er det snakk om en Poké Ball-kontroller kalt Poké Ball Plus som vil kunne brukes som Joy-Con eller altså lagre et lommemonster i. Sistnevnte vil også gjøre noe hemmelig studioet ikke ønsker å avsløre enda.

For første gang i seriens historie vil det også være mulig å samarbeide med andre spillere. Når du spiller vil du få opp en varsling om en annen spiller er i nærheten, og godtar du at denne blir med i spillet ditt kan vedkommende bruke den andre kontrolleren. Akkurat hvordan systemet fungerer vet vi ikke enda, men vi vil helt klart høre mer før spillene slippes.

Her snakker vi altså ikke om et tradisjonelt Pokémon-spill, men mer en videreføring av Pokémon Go. Game Freak gjør det likevel helt klart at det er selveste Junichi Masuda som leder prosjektet, og at dette er en slags oppvarming til det mer tradisjonelle spillet kommer til Switch høsten 2019.

Hvordan synes du dette høres ut?

HQ
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content