Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Pokémon: Let's Go-spillene setter ny rekord på Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På mandag fikk vi vite at Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee! hadde vært overlegne på de britiske salgslistene om vi hadde kombinert dem, og nå vet vi akkurat hvorfor.

Pokemon Company har lagt ut en Twittermelding hvor de avslører de to spillene tilsammen allerede har solgt over tre millioner eksemplarer før det har gått en uke. For å sette dette i perspektiv er det flere eksemplarer enn det både Super Mario Odyssey og The Legend of Zelda: Breath of the Wild klarte de første sju dagene etter at de ble lansert. Nå skal det jo selvsagt nevnes at det ikke var like mange konsoller på markedet da og at du kan være veldig sikker på at enkelte har kjøpt både Pikachu- og Eevee-utgaven, noe som hjelper på. Uansett er det meget imponerende, særlig etter skepsisen enkelt har hatt til det "forenklede" lommemonsterspillet.

Hvilken utgave kjøpte du?

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content