Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Sleep

Pokémon Sleep kommer endelig i år

Snart vil du være i stand til å sove deg til suksessfull lommemonsterjakt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som en del av den nyeste Pokémon Presents-sendingen har The Pokémon Company kunngjort at Pokémon Sleep endelig vil debutere senere i år på iOS- og Android-enheter.

HQ

Spillet, som bokstavelig talt vil dreie seg om å få en god natts søvn, vil analysere og kategorisere søvnmønstrene og søvnstilen din, og vil deretter matche den med søvnmønstertypene til pokémon, slik at når du våkner, vil spillets hub være fullpakket med alle slags pokémon som den nye karakteren professor Neroli vil analysere.

Spillet sies også å ha funksjonalitet med Pokémon Go Plus+-enheten, som lar deg ta med soveopplevelsene dine til mobilspillet. Og enda mer, den platelignende enheten vil inneholde en funksjon som synger vuggesanger, ved hjelp av Pikachu-stemmen innebygd - hvis du noen gang vil bli sunget i søvn av et lommemonster...

The Pokémon Company har ennå ikke kunngjort når Pokémon Sleep vil debutere, men etter hvert som vi vet mer, vil vi sørge for å oppdatere deg.

Pokémon Sleep

Relaterte teksterLoading next content