Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Sword/Shield

Pokémon Sword/Shield sin The Crown Tundra-utvidelse slippes 22. oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går annonserte Nintendo plutselig at vi skulle få nytt om Pokémon Sword og Pokémon Shield sin The Crown Tundra-utvidelse i dag. Blant disse nyhetene var selvsagt lanseringsdatoen.

Som overskriften avslører vil altså The Crown Tundra bli tilgjengelig for Pokémon Sword/Shield den 22. oktober. Det nye, iskalde området vil bringe både nye og gamle lommemonstre til spillene. Blant sistnevnte er det vel spesielt greit å nevne at alle de legendariske monstrene fra serien er samlet, samtidig som at nye former av Articuno, Moltres og Zapdos venter.

Disse er det størst sannsynlighet for å møte på i såkalte Dynamax Adventures hvor du og tre andre spillere kan samarbeide i håp om å komme dere gjennom utfordrende huler fylt med Dynamax Pokemon.

En annen modus som introduseres for dere som har lyst til å teste både ferdigheter og Pokémon heter Galarian Star Tournament. Her venter noen av de beste trenerne fra selve spillet på hevn, så denne delen vil også by på litt mer historie.

HQ
Pokémon Sword/Shield

Relaterte teksterLoading next content