Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Pokémon Unite er ganske upopulært blant fansen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Pokémon Presents-sendingen tidligere denne uka annonserte Pokémon Company et arenaactionspill (MOBA) kalt Pokémon Unite som skal slippes gratis til Switch og mobiler. Det utvikles av Tencent Games sammen med TiMi Studios.

Selv om det er en meget populær sjanger og at Pokémon-spill stort sett alltid genererer hype, så virker det som at dette spillet virkelig ikke er hva fansen hadde håpet på. På YouTube har presentasjonen nemlig fått betydelig flere dislikes enn likes (i skrivende stund 151 000 dislikes mot 82 000 likes på den originale videoen).

Forhåpentligvis endrer dette seg litt etter hvert som mer av spillet blir vist frem, men inntil videre ser det ut til å være en temmelig upopulær satsing.

Hva synes du selv om Pokémon Unite?

Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content