Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne Nintendo avsløre at de ville ha en Direct-sending dedikert til Pokémon klokken 16.00 i dag. Etter måneder med rykter var selvsagt det første mange tenkte offentliggjøringen av Pokémon Stars, en slags fusjon av Pokémon Sun og Pokémon Moon til 3DS og Switch. En god del forhåpninger ble akkurat knust, mens noen nok ble gledelig overrasket.

Det Nintendo har offentliggjort er nemlig Pokkén Tournament DX. Dette er selvsagt et spill som gjør mye av det samme som Mario Kart 8 Deluxe. Her snakker vi om en "komplett" utgave av Pokkén Tournament som kommer til Nintendo Switch den 22. september. Av nevneverdig nytt de offentliggjorde var nye figurer, og selvsagt mulighet til å spille med en Joy-Con hver. Du kan få en smakebit på dette (og Pokemon Ultra Sun / Pokemon Ultra Moon) i traileren under.

Var dette godt eller dårlig nytt for deg?

HQ
Pokkén Tournament DX

Relaterte tekster

0
Se oss spille Pokkén Tournament DX

Se oss spille Pokkén Tournament DX

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Pokkén Tournament DX slippes her til lands på fredag, og det er helt klart verdt å holde et øye med. Vi har nemlig spilt Nintendo Switch-utgaven av slåssespillet, og det...Loading next content