Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Pokkén Tournament-kontrolleren begrenses

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når Pokkén Tournament slippes i mars, vil vi også få tilgang til den offisielle fighting-håndkontrolleren som hører til spillet. Vi setter imidlertid et spørsmålstegn ved kontrolleren etter å ha lest hva Nintendo skriver om den på deres britiske nettbutikk. Der leser vi blant annet:

"When playing two player local battles, player one must always use the Wii U GamePad."

Vi forstår det som at en av dere alltid må benytte Wii U Gamepad under lokale kamper. Betyr dette at det er umulig å spille lokalt med to spesialkontrollere? Er det restriksjoner i andre moduser også? Vi håper på å få klarhet i dette før spillet slippes.

Pokkén Tournament

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content