Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament-regissør vil gjerne lage en oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som ledd i den strategien fra Nintendo sin side, som har gått ut på å bringe noen av de glemte Wii U-spillene tilbake på Switch for å gi dem nytt liv, kom også Pokkén Tournament DX i 2017, men siden har vi ikke hørt noe nytt fra serien.

Men det betyr ikke at utviklerne ikke har lyst til å lage flere spill. Nærmere bestemt har regissør Katsuhiro Harada slått fast via Twitter at han gjerne vil lage en oppfølger, men at det er Nintendo som må bestemme om det skal skje.

"We have a good relationship with Nintendo and Pokemon Co., Ltd., and POKKÉN has had a great response, so I would like to make it again.
But it's not what we decide, it's what they decide."

Spillet har ikke solgt i nærheten like mange eksemplarer som andre store Switch-spill, og det passerte for eksempel 1,3 millioner solgte eksemplarer i 2018, ett år etter lanseringen.

Kunne du tenke deg en oppfølger?

Pokkén Tournament DX

Relaterte tekster

0
Se oss spille Pokkén Tournament DX

Se oss spille Pokkén Tournament DX

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Pokkén Tournament DX slippes her til lands på fredag, og det er helt klart verdt å holde et øye med. Vi har nemlig spilt Nintendo Switch-utgaven av slåssespillet, og det...Loading next content