Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Polium One er den første konsollen for NFT-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede hørt flere selskaper snakke om applikasjoner og bruksområder for NFT (Non-Fungible Tokens) i både nåværende og fremtidig utvikling. Selv om veien fortsatt er noe uklar og veldig svært upopulær blant spillere, utforsker mange selskaper allerede hvordan de kan implementere denne teknologien i produktene sine. Så langt har vi imidlertid alltid snakket om programvare, men i dag hører vi om den første spillkonsollen som er designet for å fungere med blokkjedespill. Fra flere blokkjeder, faktisk.

Navnet er Polium One, og det skal være en ganske kraftig enhet, ettersom det offisielle nettstedet rapporterer at maskinvaren inkluderer fingeravtrykkslås, 4K-oppløsning (og til og med 8K), 120 bilder per sekund og ray tracing. Alt designet for å få den beste kvaliteten med titler som fungerer med følgende bekreftede blokkjeder: Solana, Etereum, Binance, ImmutableX, Harmony, WAX og Polygon, alt fra samme lommebok. Kontrolleren er ganske lik Sonys varianter, selv om den har en Wallet-knapp for å få tilgang til lommeboken din når som helst mens du spiller.

Polium One er den første konsollen for NFT-spill

Det virker som at prosjektet har kommet lenger enn man kanskje kunne forestilt seg, gitt den relativt korte tiden disse titlene har vært på markedet. Ifølge veikartet som selskapet satte opp for seg selv med Podium One, kommer de til å levere dev-kits til studioer i midten av 2023, og at konsollen da vil slippes på markedet i slutten av 2024, men vi har ennå til gode å se en faktisk prototype.

For å få tak i maskinen må man kjøpe en NFT kalt Polium Pass, som de skal begynne å selge i slutten av 2022. Har man det vil man motta maskinen uten ekstra kostnad, mot betaling av frakt. Men det som skurrer her er at man må betale for dette før man i det hele tatt har sett noen prototype, og lenge før utviklere selv har fått fingrene i den. Det vil i første omgang trykkes opp 10 000 enheter, og selskapet har planer om å selge ytterligere én million i 2025.

Polium One er den første konsollen for NFT-spill

Polium One hevder de er i forhandlinger med flere store selskaper, men ingen er bekreftet ennå og det gjenstår å se hem som i det hele tatt er villige til å støtte prosjektet. Det kan tenkes at Ubisoft og Square Enix, som allerede har sagt at de ønsker å investere i NFT, vil være involvert.

Hvis du vil holde deg oppdatert på Polium One, kan du følge deres Twitter-konto.

Spør du oss lukter dette flopp lang vei, men hva tenker du selv?

Polium One er den første konsollen for NFT-spill


Loading next content