Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Poochy & Yoshi's Woolly World

Poochy & Yoshi's Woolly World annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ja, Nintendo sitt fokus på garnfigurer vil ikke forsvinne med det første. Denne gangen snakker vi dog ikke akkurat om et helt nytt spill.

Poochy & Yoshi's Woolly World er nemlig en 3DS-port av Yoshi's Woolly World, med noen ekstra baner og mekanikker for litt ekstra moro. De ekstra banene vil la deg kontrollere Poochy mens du hopper rundt for å samle perler på vei til mål. Strever du med å finne hemmeligheter kommer de nye Poochy-valpene også til nytte. De vil nemlig starte å hoppe opp og ned på mistenkelige steder hvor det kan finnes hemmeligheter eller samlegjenstander.

Ikke overraskende vil garn-Poochy også få en amiibo, og denne kan du blant annet få fingrene i ved å bestille en samlepakke av spillet og figuren.

Poochy & Yoshi's Woolly World skal slippes til 3DS den 3. februar neste år.

Poochy & Yoshi's Woolly World
Poochy & Yoshi's Woolly World

Relaterte tekster

1
Poochy & Yoshi's Woolly WorldScore

Poochy & Yoshi's Woolly World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Et av de mest sjarmerende spillene på Wii U har nå funnet veien til 3DS, denne gangen med en følgesvenn. Her er anmeldelsen av Poochy & Yoshi's Woolly World...

1
Poochy & Yoshi's Woolly World-demo ute nå

Poochy & Yoshi's Woolly World-demo ute nå

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nye plattformeventyret til Nintendo 3DS, Poochy & Yoshi's Woolly World, skal slippes 3. februar, men du har mulighet til å teste litt av spillet allerede nå. Dette...Loading next content