Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Poppy Playtime

Poppy Playtime blir film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skrekkspillet Poppy Playtime har hatt enorm suksess siden lanseringen i fjor, og bare det faktum at spillet fortsatt trender på forskjellige medieplattformer sier mye.

Den skumle Huggy Wuggy har også blitt ikonisk på veldig kort tid, så det er ingen overraskelse at spillet nå blir filmatisert. Deadline slår fast at MOB Games og Studio71 nå samarbeider om å filmatisere Poppy Playtime.

Studio71 har tidligere laget kampanjer for blant annet BMW og McDonalds, og har masser av erfaring med større medieproduksjoner. Dessuten er The LEGO Movie- og It-produsent Roy Lee involvert.

"Vi kunne aldri ha forestilt oss at dette spillet skulle bli så populært som det er med en så enorm og stadig voksende legion av fans. Vi er så glade for å levere det neste kapittelet av spillet vårt og mer enn glade for å jobbe med Studio71 for å forvandle Poppy til en spillefilm. Det kommer til å bli en flott reise," sier Zach Belanger, CEO for MOB Games.

Poppy Playtime

Relaterte tekster

0
Poppy Playtime blir film

Poppy Playtime blir film

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Skrekkspillet Poppy Playtime har hatt enorm suksess siden lanseringen i fjor, og bare det faktum at spillet fortsatt trender på forskjellige medieplattformer sier mye....Loading next content