Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Summer Game Fest
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Portal: Still Alive

   Portal: Still Alive

   Det er ikke nytt...

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   På årets E3-messe annonserte Valve og Microsoft Portal: Still Alive til Xbox Live Arcade. Mange PC-eiere har siden uttrykt sin skuffelse over å ikke se denne "tilleggspakken" til PC, men nå viser det seg at det ikke er så ille likevel.

   HQ

   Ifølge Valve er Portal: Still Alive det samme Portal som følger med i The Orange Box. Det samme Portal som du kjenner og har spilt. Med i pakken kommer noen ekstra og eksklusive baner som ikke har noe med historien å gjøre, men som bare byr på et par nye utfordringer.

   Det er ikke nytt, bare et tilbud til de som vil spille Portal, men ikke nødvendigvis vil ha med Half-Life 2 og Team Fortress 2 på kjøpet.

   Portal: Still Alive
   Portal: Still Alive
   Portal: Still Alive

   Relaterte tekster   Loading next content