Norsk
Gamereactor
nyheter
Quantum Conundrum

Portal-skaper med nytt spill

Quantum Conundrum vist frem på PAX

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valves kritikerroste gåtespill Portal startet opprinnelig som et studentprosjekt under navnet Narbacular Drop. Etter å ha blitt imponert av en demonstrasjon fra spillet bestemte Valve seg for å hyre inn de talentfulle studentene, og sammen skapte de det som har blitt en superpopulær spillserie.

En av studentene Valve tok under sine vinger var Kim Swift. Swift forlot imidlertid Valve for et halvt år siden, for å slutte seg til utviklerhuset Airtight Games.

Under PAX-messen som nå er igang i Seattle har Airtight Games' neste prosjekt blitt vist frem, og er du fan av Portal virker dette spillet riktig så lovende.

Spillet har fått navnet Quantum Conundrum og er et fyrikkbasert gåtespill i førsteperson. I spillet skal man navigere seg gjennom rommene i en enorm herskapsvilla, og veksle mellom forskjellige dimensjoner ved hjelp av et såkalt Interdimensional Shift Device.

Blant annet vil spillet by på en "fluffy"-dimensjon, hvor tunge gjenstander plutselig blir så lette at du kan bæres, en slowmotion-dimmensjon, og en dimensjon med omvendt tyngdekraft.

Spillet forventes å bli 4-6 timer langt, og skal slippes til PC, PLaystation 3 og Xbox 360 til neste år.

Quantum Conundrum

Relaterte tekster

7
Quantum ConundrumScore

Quantum Conundrum

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Skaperen av Portal er tilbake med et nytt gåtespill, og hun har slett ikke glemt sine gamle kunster...Loading next content