Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Postal 4 - No Regerts

Postal 4 - No Regerts kommer til PS4 og PS5 i mars

Det kontroversielle spillet vil være det første i serien som debuterer på Sonys plattform.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den siste delen i den svært kontroversielle og ofte sterkt kritiserte serien Postal har nå fått en utgivelsesdato for PlayStation 4 og PlayStation 5, som også vil være det første spillet noensinne utgitt for Sonys formater av utvikleren Running With Scissors.

HQ

Postal trenger knapt noen videre presentasjon, i fjerde del spiller du nok en gang karakteren The Postal Dude - og da kan du velge å gjøre stort sett hva du vil. Å gå berserk og urinere på drapsofrene dine for eksempel er en ting, eller du kan også ta på deg oppdrag for å tjene penger. Det er bare fantasien som setter grenser - som de sier.

Postal 4: No Regerts vil bli utgitt til PlayStation 4 og PlayStation 5 den 21. mars.

Skal du spille Postal 4?

Postal 4 - No Regerts

Relaterte tekster

0
Postal 4 - No RegertsScore

Postal 4 - No Regerts

ANMELDELSE. Skrevet av Måns Lindman

Måns har måket dritt og tisset på det meste i det utviklerne selv kaller «den virkelige oppfølgeren til tidenes verste spill».Loading next content