Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds lanseres i april og viser stor fremgang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Illfonic har hjulpet til med utviklingen av kule spill som Crysis 3, Evolve og Friday the 13th: The Game gjennom årene, så det er liten tvil om at de har peiling på multiplayerspill. Dette er en av grunnene til at Sony hyret dem inn for å lage Predator: Hunting Grounds, og i dag fikk vi se hvor stor fremgang studioet har gjort de siste månedene.

For etter noen helt ok trailere som fikk Predator: Hunting Grounds til å se litt småtamt og budsjettaktig ut rettet dagens trailer fokuset mot seriens ikoniske figur. Her får vi blant annet se flere måter Predator kan tilpasses på både visuelt og ferdighetsmessig, samt en betraktelig forbedring grafisk sett. Dette er ikke så rart heller, for traileren avsluttes med å gjøre det klart at spillet vil lanseres både på PC og PlayStation 4 den 24. april.

HQ
Predator: Hunting Grounds
Predator: Hunting GroundsPredator: Hunting GroundsPredator: Hunting Grounds

Relaterte tekster

0
Predator: Hunting GroundsScore

Predator: Hunting Grounds

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Friday the 13th-skapernes nyeste spill lever ikke helt opp til potensialet, men verken tekniske problemer eller brutte løfter stopper det fra å være ekstremt morsomt til tider.Loading next content