Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds viser heftige egenskaper i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som lovet kunne Illfonic gi oss den første gameplaytraileren fra Predator: Hunting Grounds i kveld. Traileren er hentet fra en pre-alpha-utgave av spillet så det er ikke akkurat like pent og finpusset som sluttproduktet vi får neste år, men det gjør uansett en god jobb med å vise hvordan det grunnleggende gameplayet blir. Her får vi se hvordan de fire spillerne som kontrollerer soldatene er i førsteperson og har våpen vi er vant til å se i en rekke andre spill, mens Predator-spilleren er nærmest ekspert i parkour og kan bruke de utrolige teknologiene vi kan se i filmen fra 1987. Utviklerne sier selv at dette ikke er det eneste de har hentet fra den første filmen, for nærmest alt er skapt med den i tankene. Mye av lydsporet er laget med de samme synthene som filmen og flere av omgivelsene tar mye inspirasjon fra den. Alt har uansett blitt bragt noen år inn i fremtiden, så vi får se hvor god blandingen av klassisk og moderne blir.

HQ
Predator: Hunting Grounds

Relaterte tekster

0
Predator: Hunting GroundsScore

Predator: Hunting Grounds

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Friday the 13th-skapernes nyeste spill lever ikke helt opp til potensialet, men verken tekniske problemer eller brutte løfter stopper det fra å være ekstremt morsomt til tider.Loading next content