Norsk
Gamereactor
nyheter
Prey (2006)

Prey (2006) ser flott ut med en full HD-overhaling

Det er usannsynlig at vi får et nytt Prey-spill med det første, men dette kan være interessant for deg hvis du er fan.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mens vi fikk en åndelig oppfølger i 2017s Prey, huskes originalen fra 2006 fortsatt som en klassisk FPS-tittel. Den filmatiske traileren til Prey 2 satte forventningene utrolig høye til en oppfølger som aldri ble til, men det er fortsatt mange som vil ha mer Prey.

HQ

Faktisk kan en oppdatert mod gi 2006-tittelen nytt liv. Prey Hi-Def, som du finner her, er en ny mod som gir spillet high-poly-modeller, skygge- og belysningsdetaljer og til og med 4K-teksturer.

Dette tar ikke bort fra den originale nostalgiske grafikken til Prey, men gir dem i stedet en sårt tiltrengt forbedring. Med tanke på at Arkane virker ganske opptatt med Redfall akkurat nå, og det virker ikke som Bethesda jobber med noe annet enn Starfield og The Elder Scrolls VI, kan i det minste mods som dette være den beste måten å få litt Prey-innhold på enn så lenge.

Har du spilt Prey?

Prey (2006)

Relaterte tekster

9
PreyScore

Prey

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter tolv lange år er Apogees ambisiøse evighetsprosjekt endelig her. Følg med til en utomjordisk verden lagd av fuktig kebabkjøtt og proppet med skumle rommonstre.Loading next content