Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Prey (2006)

Prey demo er på vei

Human Head har datoen klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Prey som vi allerede har dekket i beta-test form er som kjent på gaten i midten av juli måned, men innen lanseringen av spillet som skjer til både Xbox 360 og PC, så får i hvert fall X360-eierne (PC-demoen er enda ikke bekreftet) lov til å boltre seg i en demo ikke ulik de som har kunnet downloades via Xbox Live Marketplace i forbindelse med årets E3-messe.

HQ

Human Head Studios og 2K Games har nemlig meddelt at det fra 22. juni vil være en demo klar på Xbox Live Marketplace som gratis kan downloades og spilles på livet løs. Ifølge våre informasjoner inneholder denne demoen både mulighet for å prøve single- og multiplayer aspektet.

Vi har enda ikke hørt noe om PC-demoen, men kommer tilbake så snart vi vet mer.

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Prey (2006)
Prey (2006)
Prey (2006)
Prey (2006)

Relaterte tekster

9
PreyScore

Prey

ANMELDELSE. Skrevet av Frode Haugen

Etter tolv lange år er Apogees ambisiøse evighetsprosjekt endelig her. Følg med til en utomjordisk verden lagd av fuktig kebabkjøtt og proppet med skumle rommonstre.Loading next content