Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer mister Champions League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FIFA og Pro Evolution Soccer kjemper mot hverandre om spillerne hvert år, og mange av tilhengerne av hver serie har ikke noe imot å diskutere hva deres favoritt gjør bedre. I mange år har FIFA-spillere blant kunne skryte av å ha nærmest alt av lisenser for lag, arenaer, spillere osv, men ett av unntakene til dette er at Konami og PES har eid rettighetene til Champions League siden 2008. Nå kan det dog virke som om Electronic Arts og FIFA får kose seg med dette fra i år av.

Konami kan nemlig fortelle at Pro Evolution Soccer sin avtalen med UEFA avsluttes etter Champions League-finalen den 26. mai. Dermed vil ikke Pro Evolution Soccer 2019 la oss spille skikkelige kamper i den meget populære turneringen lenger, noe som mest sannsynlig betyr at EA vil prøve å skaffe seg rettighetene til å bruke i FIFA 19 i stedet. Sistnevnte er selvsagt ikke bekreftet enda, men du kan være sikker på at de i alle fall vil prøve. Så får vi bare se om UEFA og gjengen krever for mye til å få en avtale eller ei.

Vil du savne Champions League i PES 2019 eller bli glad for å kanskje se turneringen i FIFA 19?

Pro Evolution Soccer 2019

Relaterte tekster

0
Sånn blir eFootball.Pro League

Sånn blir eFootball.Pro League

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga ble eFootball.Pro League avduket på Highvideo Studios i Barcelona, og selv om konkurransen ikke starter før 2. desember har vi alle detaljene klare nå. Pro...

0
Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Det portugisiske fotballaget Boavista FC er den nyeste klubben som har meldt seg på Gerard Piqué sin eFootball.Pro-esportkonkurranse, og havner i celebert selskap med FC...Loading next content