Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution-demo ute nå

Konami gir oss en forsmak på fotballspillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami har annonsert at den første av to demoer fra det kommende Pro Evolution Soccer 2012 i dag blir lagt ut til nedlasting til PC og Playstation 3. Etter planen skulle demoen også slippes til Xbox 360, men etter mye om og men ble denne utsatt til neste måned.

Siden dette er den første av to demoer presiserer Konami at demoen ikke representerer et ferdig produkt, men heller er en tidlig smakebit fra årets innslag i serien.

Demoen byr på 10-minutters kamper der lagene vi kan velge mellom er Manchester United, AC Milan, Porto, Napoli, Santos og C.A. Panarol. I tillegg vil vi få muligheten til å prøve den nye Challenge Training-modusen, der man kan perfeksjonere spillets nye og gamle driblinger.

Hvis du foretrekker FIFA fremfor Pro Evolution Soccer trenger du heller ikke vente så mye lenger før du får en smakebit, Electronic Arts planlegger nemlig en spillbar demo av FIFA 12 den 13. september.

Pro Evolution Soccer 2012

Relaterte tekster

Pro Evolution Soccer 2012Score

Pro Evolution Soccer 2012

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Det er fortsatt et herlig pasningssystem og en god ballfølelse i Pro Evolution Soccer-serien, men årets utgave er ingen vesentlig forbedring i forhold til fjorårets...

7
Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012

FORSPILL. Skrevet av David Moschini - GR DE

Pro Evolution Soccer byr på oppgraderte animasjoner, og et helt nytt syn på forsvarsspill. Vi har skrudd inn knottene og prøvespilt årets bidrag fra Konami.Loading next content