Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Professor Layton and the Curious Village

Professor Layton blir anime

Kommer i januar 2010

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I følge spillbloggen Kotaku.com er et av våre favorittspill i ferd med å bli en anime-film. Det glimrende gåtespillet Professor Layton and the Curious Village til Nintendo DS har allerede noen fabelaktige mellomsekvenser, fulle av sjarm og atmosfære, og byr på en spennende og drivende historie, så det er ikke så unaturlig som det kanskje kan høres ut som. Animefilmen skal lanseres i Japan i januar 2010, men noen europeisk lansering er det foreløpig ikke nevnt noe om.

Level 5 har gjort stor suksess med gåtespillet sitt, og det er allerede en oppfølger på vei, som heter Professor Layton and the Devil's Box. I tillegg skal en live action-film være i produksjon, så det er ingen tvil om at utviklerstudioet har store planer for Professor Layton og hans vesle medhjelper, Luke.

Professor Layton and the Curious Village

Relaterte teksterLoading next content