Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Project Cars 2-utvikler hinter til Fast & Furious-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Project Cars 2 har ikke engang blitt lansert, men av og til kan utviklere glede seg så mye til å snakke om hva det neste spillet deres er at de blir litt for ivrige på å prate. Dette har nå skjedd med Ian Bell, sjefen hos Slightly Mad Studios.

Den australske youtuberen SpotTheOzzie streamet nemlig Project Cars 2 da Bell plutselig tok en tur innom chatten. Da bestemte SpotTheOzzie seg for å slå av en prat med utvikleren over headsetet, og fikk en hyggelig opplevelse. Først pratet de bare om Project Cars 2, og hva studioet synes om spillet selv. Deretter tok det ikke lang tid før Bell nok ble litt for ivrig på å snakke om hva de jobber med nå:

"Se på hva det nyeste Need for Speed-spillet gjør, og tenk på hvilken Hollywood-film de kopierer. Jeg kan fortelle deg at vi har en seks år lang avtale med det store Hollywood-selskapet som vil slå det Need for Speed gjør."

Som dette ikke var et tydelig nok hint sa han kort tid etterpå:

"Du kan se på meg. Jeg er en skallet man, og jeg trener en del. Der har du et hint."

Det er altså ikke tvil om at Bell her kan fortelle at de har inngått en avtale med de ulike rettighetshaverne til Fast & Furious-universet. Nå får bare tiden vise om de lager et spill basert på filmene, eller om de bruker rettighetene til å bare inkludere noen figurer og lignende.

Hva ønsker du å se i et Fast & Furious-spill?

Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content