Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
From Dust

Project Dust annonsert

Vær gud i en ekstrem verden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På Ubisofts pressekonferanse ble et nytt spill med arbeidstittelen Project Dust annonsert. Det er franske Eric Chai som er sjefsdesigner, og han kunne blant annet fortelle at det er en åndelig oppfølger til klassikeren Populous, hvor man tok rollen som en gud som kunne straffe og hjelpe befolkningen på forskjellige måter.

Project Dust benytter ny teknologi for å skape en dynamisk verden med en rekke elementer som kan manipuleres. I traileren som ble vist kunne vi for eksempel se hvordan man kunne fylle daler med vann og ha makt over lavastrømmer eller skape vegetasjon.

Det hele utspiller seg på en litt mer ekstrem planet enn vår egen, og de stakkars beboerne plages konstant av naturkatastrofer som tsunamier, jordskjelv, flom, vulkanutbrudd og skogbranner. Målet i spillet er å sikre en trygg plass for menneskene å leve.

Project Dust kommer i løpet av våren neste år, og det blir tilgjengelig som nedlastbart spill til både Xbox 360 og Playstation 3.

From Dust
From Dust
From Dust

Relaterte tekster

From DustScore

From Dust

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Fjell skal flyttes, innsjøer skal graves og vulkaner skal temmes mens du redder ditt folk fra den sikre undergang...

0
Gamereactor Live spiller From Dust

Gamereactor Live spiller From Dust

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live tar vi en tur tilbake til 2011s From Dust fra Ubisoft. Sendingen starter som vanlig klokken 16.00, og i dag er det Sophia som har...Loading next content