Norsk
Gamereactor
nyheter
From Dust

Project Dust med utgiver

Støvete prosjekt i Ubisofts klør

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om navnet Eric Chahi nok sikkert ikke gir samme umiddelbare bjelleklang som Peter Molyneux og Shigeru Miyamoto, har denne mannen vært ansvarlig for de to enorme spillopplevelsene Another World og Heart of Darkness (ikke basert på boka ved samme navn).

Chahis neste prosjekt heter Project Dust. Spillet har vært jobbet med lenge, men det er først nå utviklerne har lykkes med å få på plass en utgiveravtale hos Ubisoft.

Selv beskriver Eric Chahi spillet som en slags spirituell oppfølger til det ikke helt vidgjetne Populous, der en primitiv verden herjes av naturkatastrofer og ulykker, og hvor spilleren skal lede et stammesamfunn ut av denne godt opptråkkede salaten.

Project Dust har blitt satt opp for utgivelse på Playstation Network og Xbox Live Arcade til neste år. Konseptbildene fra spillet er utvilsomt forlokkende:

From Dust
From Dust
From Dust

Relaterte tekster

From DustScore

From Dust

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Fjell skal flyttes, innsjøer skal graves og vulkaner skal temmes mens du redder ditt folk fra den sikre undergang...

Gamereactor Live spiller From Dust

Gamereactor Live spiller From Dust

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live tar vi en tur tilbake til 2011s From Dust fra Ubisoft. Sendingen starter som vanlig klokken 16.00, og i dag er det Sophia som har...Loading next content