Norsk
Gamereactor
nyheter
Prototype 2

Prototype 2 forsinkes til PC

Tre måneder ekstra ventetid må beregnes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-versjonen av Radical Entertainments kommende actionbombe Prototype 2 er blitt utsatt med tre måneder. Det kommer frem av spillets offisielle Facebook-side.

Opprinnelig skulle PC-utgaven slippes samtidig som konsollversjonene den 27. april, men nå må altså de med mus og tastatur vente til den 24. juli før de kan innta skoene til den beintøffe Marcus Heller.

Ingen spesifikk årsak til utsettelsen blir gitt, men dette langt fra den første gangen PC-versjonen av en storproduksjon har måttet vike, for å gi utviklerne tid til å ferdigstille konsollversjonene innen lanseringsdatoen.

Samtidig har en spesialutgave av Prototype 2 blitt annonsert. Denne bærer navnet RADNET Edition, og vil inneholde så mye som 35 gratis nedlastingspakker. Disse skal slippes i tur og orden etter lanseringen.

Kjøper du den vanlige versjonen vil du likevel kunne skaffe deg disse pakkene, gjennom onlinetjenesten som også bærer navnet RADNET. Da må du imidlertid betale for dem.

Prototype 2

Relaterte tekster

Prototype 2Score

Prototype 2

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Radical Entertainment har fikset alle feilene fra forgjengeren og leverer ett av sine beste spill noensinne...Loading next content