Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Prototype

Prototype utsettes

Første offer for GTAIV?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det lovende actionspillet Prototype, om mutanten Alex Mercers kamp mot myndigheter og infiserte borgere i New York, har blitt utsatt til 2009, skriver Gamespot. En representant fra Sierra sier at utviklingsteamet trenger mer tid til å realisere det spillet de har lyst til å lage.

Mellom oss, vi tipper Radical Entertainment har spilt litt GTAIV, og fått lettere panikk når de så hvor pen og levende New York var i Rockstars spill, sammenliknet med sin egen heller gråe og triste versjon av storbyen...

Uansett, spillet er fortsatt under utvikling med Radical Entertainment bak spakene. Radical Entertainment er mest kjent for spill som The Incredible Hulk: Ultimate Destruction og Scarface: The World is Yours.

Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype
Prototype

Relaterte tekster

PrototypeScore

Prototype

ANMELDELSE. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Kaoset er totalt når Alex Mercer inntar Manhattan. Men klarer Activisions sinte antihelt å overgår Sonys briljante Infamous? Marius Kvitberg Evjenth har anmeldt!

Prototype

Prototype

FORSPILL. Skrevet av Hans Frederik Bjarkøy

Sugen på knuse en tanks på Brodway, eller løpe nedover finansdistriktet i New York langs skyskraperveggene? Hans Frederik har kikket nærmere på mutantactionspillet Prototype.Loading next content