Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization V

Prøv Civilization V gratis

Fri tilgang på Steam denne helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du alltid har lurt på om strategispillet Civilization V kan være noe for deg har du en gylden mulighet denne helgen. Frem til mandag kan du nemlig laste ned og teste det kritikerroste spillet så mye du vil, uten at det vil koste deg en krone.

Tilbudet er å finne gjennom Valves Steam-tjeneste, og hvis du velger å kjøpe spillet i løpet av helgen får du et generøst avslag på hele 75%. Hvis du lar være å kjøpe spillet kan du fortsette livet ditt som før, én erfaring rikere.

Civilization V

Relaterte tekster

5
Civilization V: Brave New WorldScore

Civilization V: Brave New World

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Den Industrielle Revolusjonen har kommet til Civilization V, og med seg har den en total renovasjon av det kulturelle og politiske systemet. Vi har spilt Brave New World.

1
Spill Civilization V gratis på Steam

Spill Civilization V gratis på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I påvente av Civilization: Beyond Earth har utvikler Firaxis funnet noe du kan gjøre slik at du ikke blir gal av å vente, nemlig Civilization V. Hvis du ikke eier det...Loading next content