Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Prøv Dead Space 3 allerede i dag

Vi deler ut 200 demokoder til Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vil du teste demoen av et av første kvartals heteste actionspill allerede i dag? Du har fortsatt muligheten. Ettersom jeg ikke hadde koder til alle som ville ha i bloggen min i går, har EA vært snille nok til å sende oss noen flere - nærmere bestemt 200 ekstra. Det eneste som kreves er at du er et innlogget medlem og at du klikker på denne lenken for å motta kode.

Vi gir deg altså et par dagers forsprang på Xbox 360-demoen, mens resten av verden må vente til fredag - da også tilgjengelig på Playstation 3 og PC.

Del gjerne demoinntrykk i kommentarfeltet, så vi kan høre hva dere mener. Blir Dead Space 3 årets heteste actiongrøsser?

Dead Space 3

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...Loading next content