Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Prøv Mass Effect: Andromeda i ti timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før Mass Effect: Andromeda ble lansert fikk PC- og Xbox One-spillere med EA/Origin Access mulighet til å prøve spillet i ti timer. Nå ønsker Bioware å gi oss en ny mulighet, og denne gangen gjelder det Playstation 4-eiere også.

Innholdsmessig er demoen akkurat den samme som forrige gang. Du får nå mulighet til å spille i ti timer, og kan dermed blant annet utforske den første skikkelig historieplanet Eos. Du kan også prøve flerspillerdelen, og får dermed uten tvil en fin smakebit på hva spillet har å tilby. Demoen kan lastes ned til PC her, Playstation 4 her, og Xbox One her.

Kommer du til å ta nytte av dette, eller synes du folk bør gjøre det?

Mass Effect: Andromeda

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content