Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Predator: Hunting Grounds

Prøv Predator: Hunting Grounds allerede i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Demoer er ikke like vanlige som de brukte å være, men en rekke online-fokuserte spill har i alle fall såkalte alpha- og beta-tester. Gledelig nok får Predator: Hunting Grounds det også.

Fra den 27. og frem til den 30. mars vil Predator: Hunting Grounds nemlig få en såkalt Trial Weekend hvor alle PlayStation Plus-medlemmer og PC-spillere kan laste ned demoen helt gratis. I denne perioden blir det mulig å prøve multiplayerdelen av spillet, noe som betyr at man enten tar kontroller over en Predator i kamp mot fire soldater bestående av andre spillere eller vice versa. Med cross-play blir det mulig å spille med venner på den andre plattformen også, så forhåpentligvis blir det ikke vanskelig å finne kamper.

Samtidig har Illfonic også offentliggjort det kule coveret til spillet. Ja, jeg er svak for naturlige elementer som skaper en illusjon av noe annet.

Predator: Hunting Grounds
Predator: Hunting Grounds

Relaterte tekster

0
Predator: Hunting GroundsScore

Predator: Hunting Grounds

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Friday the 13th-skapernes nyeste spill lever ikke helt opp til potensialet, men verken tekniske problemer eller brutte løfter stopper det fra å være ekstremt morsomt til tider.Loading next content