Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

Prøv SSX før lanseringen

Spillbar demo lander neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forventningene er høye til det nye SSX-spillet, og dersom du er blant de som venter har vi en god nyhet til deg. Neste uke slipper nemlig Electonic Arts en spillbar demo av det spinnville snowboardspillet, slik at du kan teste forholdene i bakken før lanseringen.

Demoen vil by på en tutorial-del der man blant annet lærer de grunnleggende triksene i fritt fall, ved siden av fire fartsfylte løyper. Når det gjelder figurene vil du kun få spille som Zoe, med mindre du overtaler en venn til å teste demoen. Da blir også Mac låst opp.

Spillets Ridernet-funksjon, som samler de beste resultatene til vennene dine slik at dere kan konkurrere døgnet rundt, vil også være på plass i demoen, som kommer til både Playstation 3 og Xbox 360.

Selve SSX-spillet slippes den 2. mars.

SSX

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.Loading next content