Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PlayStation All-Stars Battle Royale

PS All-Stars-utøverne er klare!

Hvilken GR-redaksjon er den tøffeste?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Debatten om hvilken Gamereactor-redaksjon som er den tøffeste har pågått i årevis. Ikke lett å skjønne hvorfor, svaret er jo åpenbart den norske, men det er likevel et faktum.

For å endelig kunne avgjøre dette livsviktige spørsmålet har vi slått oss sammen med Sony Playstation Norge, som foreslo et nådeløst oppgjør i det nye fightingspillet Playstation All-Stars Battle Royale.

I løpet av den siste uken har dere derfor stemt frem hvilken fighter vi skal bruke i oppgjøret, mens de ulike redaksjonene vi har forhandlet frem den optimale deltageren fra hvert land. Nå er begge deler klare.

• Vår egen sjefredaktør Kristian Nymoen skal forsvare Norges ære, i skikkelse av selveste Nathan Drake, kjent fra Uncharted-serien:

PlayStation All-Stars Battle Royale

• Den første utfordreren er vår svenske kollega Jonas Elfving, som har blitt tildelt illsinte Kratos, kjent fra God of War-spillene, som sin figur:

PlayStation All-Stars Battle Royale

• Den andre utfordreren er godeste Thomas Blichfeldt fra den danske Gamereactor-redaksjonen. Han skal kjempe ved hjelp av luringene Jak & Daxter:

PlayStation All-Stars Battle Royale

Det store oppgjøret vil finne sted den 16. november, og vi kommer naturligvis til å filme hele. Opptaket vil bli offentliggjort den 21. november.

Relaterte teksterLoading next content