Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wipeout Pure

PSP: Mer om WipeOut Pure

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Når det kommer til innholdet som kan downloades til din PSP, så er det ingen som er mer ambitiøse enn Sonys Liverpool studio. Gjengen bak det kommende WipeOut Pure regner med å utgi spillpakker hver måned til spillet og disse vil bli helt gratis.

Innen man om et halvt år er ferdige med å motta de månedlige pakkene vil man ha fire nye skip, 12 nye baner og en masse forskjellige skins. Alt nytt materiale blander seg med det eksisterende spillet og man vil derfor ikke skulle gjøre noe som helst for å installere det.

Fire av de tolv kommende banene er faktisk baner som ble laget til WipeOut Pure, men som av en eller annen grunn ikke kom med på UMD-skiven. Videre vil det være fire baner fra de tidligere spillene - hvilke vil gjengen ikke ut med.

Alt nytt innhold vil kunne hentes fra den offisielle WipeOut Pure-nettsiden og du skal derfor ikke gjøre annet enn å sette din PSP til din PC via en USB-kabel og så downloade det nye innholdet.

WipeOut Pure er på gaten i forbindelse med lanseringen av PSP’en.

Vil du lese mer om PSP-en og spillene til den er det bare å klikke deg inn her

Relaterte tekster

1
Wipeout PureScore

Wipeout Pure

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Gamereactor har deltatt i FX300-ligaen på Makana, og det er ingen tvil. Wipeout bryter lydmuren igjen.Loading next content