Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Psychonauts

Psychonauts under utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tim Schafer heter en av de gamle veteranene fra Lucasarts og er mest kjent for å ha hatt en finger med i spill som Monkey Island og Full Throttle. For et par år tilbake har han og hans nye foretak Double Fine jobbet på sitt kommende actioneventyr Psychonauts. Etter en lang ventetid er spillet nå endelig klart og ventes å lanseres på PC og Xbox i USA løpet av de kommende ukene og til Playstation 2 en gang til sommeren.

Alle som er intresserte av å få vite mer om dette, kan ta turen innom den offisielle nettsiden. Europalanseringen er dessverre ikke vedtatt enda, men vi håper det skjer i løpet av høsten.

Relaterte tekster

0
Her er Awesome Games Done Quick-tidene

Her er Awesome Games Done Quick-tidene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Plutselig befinner vi oss i et nytt år, og det er endelig klart for en ny runde med veldedighetstilstelningen "Awesome Games Done Quick". Moroa starter 8. januar, og...



Loading next content