Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PUBG: Battlegrounds

PUBG ble kåret til Årets Spill på Steam Game Awards

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Steam Awards har nettopp avduket vinnerne av de forskjellige kategoriene i spillkåringen sin, hvor Steam-brukerne er med på å avgjøre hvem som skal vinne. Den kommer litt senere enn de fleste andre kåringer, men bedre sent enn aldri!

Det var PlayerUnknown's Battlegrounds som stakk av med den gjeveste tittelen, nemlig Årets Spill, og danket dermed ut tungvektere som Monster Hunter: World og Hitman 2. Men det var Rainbow Six: Siege som stakk av med seieren i kategorien Better With Friends.

VR Game of the Year gikk til The Elder Scrolls V: Skyrim VR, mens Labor Of Love-prisen gikk til Grand Theft Auto V, et spill som fortsatt vinner priser til tross for at det kom ut i 2013.

CD Projekt Red ble heller ikke glemt, og vant priser for Best Developer og Best Environment for The Witcher 3: Wild Hunt, noe som sikkert er takket være all ståheien rundt Cyberpunk 2077.

Du kan se den komplette listen med kategorier og vinnere her. Hva synes du om at PUBG ble kåret til Årets Spill?

HQ
PUBG: Battlegrounds

Relaterte tekster

0
PUBG blir TV-serie

PUBG blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sonic the Hedgehog, Detective Pikachu, Monster Hunter, Resident Evil: Infinite Darkness, Dragon's Dogma og fler har vist at spill virkelig har begynt å innta film- og...Loading next content