Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Punch-Out!!

Punch-Out!! til Wii får dato

Mer boksing til Wii i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Punch-Out!! er er en gammel Nintendo-klassiker som dukket opp på den første Nintendo-konsollen allerede i 1987. Nå, 22 år etter originalen, inntar serien nok en gang spillkonsollene våre, denne gang Nintendo Wii. I en pressemelding fra Nintendo kan vi lese at boksespillet vil dukke opp i norske butikkhyller 22. mai i år. Som vanlig følger vi den Bronx-baserte bokseren Little Mac på hans vei mot tittelbeltet, og de sprø motstanderne lar ikke vente på seg.

Er du ekstremt glad i Wii-boksing, og ikke klarer å vente helt til 22. mai, kan du allerede 20. mars laste ned Super Nintendo-spillet Super Punch-Out!! via Virtual Console, og begynne boksetreningen.

Punch-Out!!
Punch-Out!!
Punch-Out!!

Relaterte tekster

Punch-Out!!Score

Punch-Out!!

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Det har gått 15 år siden sist, men nå er endelig Little Mac tilbake i ringen. Carl Thomas har tatt på seg boksehanskene...Loading next content