Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Leaf

Pusler allerede med nytt Animal Crossing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det startet på Nintendo 64 i Japan og på Gamecube her til lands, og siden har det blitt sluppet ett, men bare ett, nytt spill i Animal Crossing-serien til de etterfølgende Nintendo-konsollene.

Nå kan det se ut som Nintendo vurderer å bryte denne trenden, ettersom de allerede har startet planleggingen av etterfølgeren til Animal Crossing: New Leaf. De er imidlertid ikke helt sikre enda:

<i>- Vi har allerede startet å tenke på hva vi skal gjøre neste gang, men vi har ikke en klar plan for dette enda. Først må vi finne ut hva slags hardware vi skal utvikle spillet til, og deretter må vi se på styrkene og funksjonene denne plattformen sitter på. Når dette er bestemt begynner arbeidet med å pønske ut hvilke Animal Crossing-elementer vi kan realisere på gitt plattform. Inntil dette er på plass legger vi ingen spesifikke planer, kommenterer Katsuya Eguchi, en av skaperne av serien, til Edge.

Ettersom Nintendos nåværende konsoller, altså Wii U og 3DS er nokså unge begge to, er det lite sannsynlig at nye konsoller skal lanseres på flere år foreløpig. Valget står da mellom et nytt spill til 3DS eller et Wii U-spill.

Animal Crossing: New Leaf

Relaterte tekster

Animal Crossing: New LeafScore

Animal Crossing: New Leaf

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Det er valg til høsten, men David har bestemt seg for heller å starte sin politiske karriere som ordfører i Animal Crossing: New Leaf...

4
Gratis julegave i Animal Crossing: New Leaf

Gratis julegave i Animal Crossing: New Leaf

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo deler ut en julegave til alle som spiller Animal Crossing: New Leaf. Alt du trenger å gjøre er å aktivere Spot Pass og stikke innom postkontoret før julaften....

3
Snart jul i Animal Crossing: New Leaf

Snart jul i Animal Crossing: New Leaf

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som de sikkert har merket går vi mot jul, og i spillverden blir det ikke tydeligere enn i Animal Crossing. I seriens siste tilskudd, Animal Crossing: New Leaf, skal det...Loading next content