Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Puzzle Quest 2

Puzzle Quest 2 datert

Sommerutgivelse for puzzle-tittelen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Infnite Interactive-utviklede Puzzle Quest 2 har fått datering, og den 22. juni kommer spillet til Nintendo DS i Amerika.

Ingen dato har blitt gitt for den europeiske lanseringen, men ifølge utvikleren vil det ikke bli et stort skille mellom datoene. Utgiver Namco Bandai har uttalt at vi kan håpe på en sommerutgivelse, da spillet kommer på både DS og Xbox Live Arcade.

Forgjengeren ble portet til omtrent alle plattformer, og solgte i bøtter og spann verden over. Det er med andre ord bare å håpe på at Infinite Interactive leverer varene til sommeren, og vi i redaksjonen gleder oss til enda flere puzzles fra serien.

Puzzle Quest 2

Relaterte tekster

0
Puzzle Quest 2Score

Puzzle Quest 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Puzzle Quest 2 blander rollespill og puzzle i et fint lite bakerverk, perfekt til å nytes på både kollektiv og legekontor. Adrian har puslet i vei for å dele sine inntrykk.Loading next content