Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake III Arena

Quake 3 Arena

Det første bildet fra XBLA-versjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Quake 3: Arena har herjet LAN-partys verden over i mange år, og det var et nostalgisk og gledelig gjensyn vi fikk tidligere i år, da Quake Live ble lansert og vi kunne spillet det gamle favorittspillet direkte i nettleseren. Nå er tittelen på vei gjennom den store konverteringsmaskinen, og er på vei til Xbox Live Arcade. Når det er klart for lansering og hvor mye det kommer til å koste, vet vi foreløpig ingenting om, men på skjermbildet nedenfor kan vi i alle fall få en liten smakebit av hvilke baner vi får spille på.

HQ
Quake III Arena

Relaterte tekster

1
Quake III ArenaScore

Quake III Arena

ANMELDELSE. Skrevet av Stig Mortensen

Endelig ett first-person-shooter spill til Dreamcast, og så til og med et av de beste på markedet! Id Software's hitspill Quake 3 Arena leverer virkelig action for pengene.

0
Quake III Rally Beta er ute!

Quake III Rally Beta er ute!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

En Betaversjon av Quake III Rally Mod'en er lagt opp for nedlasting på den offisielle Quake III Rally nettsiden. Modifikasjonen er utviklet ut fra Quake III Arena og krever at du har originalspillet. Hvorfor ikke prøve noe nytt?

0
Quake III mod: Alliance 2.0

Quake III mod: Alliance 2.0

NYHET. Skrevet av Kristian West

Har du Quake III Arena og er lysten på noe heftig lagbasert action på freeware basis, så har mod'en Alliance 2.0 nettopp kommet, med mulighet for Capture The Flag og mye mer.Loading next content