Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake Champions

Quake Champions blir early access neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Quake Champions har hatt en helg haug med alpha- og betatester siden det ble annonsert, men nå er det straks slutt på å få prøve det gratis.

Bethesda og id Software kan nemlig fortelle at spillet vil slippes som early access den 22. august. Siden dette betyr at man nå må betale for å spille vil det også få ha en god del mer å by på. Det som så fint heter Early Access' Champions Pack vil inkludere

• 11 Champions: Ranger, Visor, Scalebearer, Nyx, Anarki, Clutch, Sorlag, Galena, Slash, BJ Blazkowicz, og den nylig offentliggjorte Doom Slayer / Doom-karen.

• Alle fremtidige Champions. Her nevner de også at det etter planen skal komme seks stykker neste år.

• En eksklusiv Ranger-skin som kun kan brukes mens spillet er early access.

• Tre Reliquaries / loot-bokser. Disse kan inneholde ting å pynte profilen din med, rustninger til Champions, og litt dekorasjon for våpnene dine (skins, navneplater, og lignende).

I tillegg til dette slippes det to nye kart (Church of Azathoth og Tempest Shrine) rune-utfordringer, lore-gjenstander i arenaene, en opplæringsdel, voice chat, og mer.

De sier fortsatt at spillet vil bli free-to-play neste år, men nå får du altså sjansen til å spille det før den tid, samt få tilgang til litt ekstra snadder.

Er dette verd å betale for nå?

Quake Champions

Relaterte tekster

0
Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga fant QuakeCon sted, arrangementet til Bethesda hvor de snakker om kommende spill (blant annet Doom Eternal og Rage 2), og arrangerer turnering i Quake Champions....Loading next content