Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake Champions

Quake Champions dukker kanskje opp på andre plattformer

Samfunnsjef Joshua Boyle sier at det ikke er helt utelukket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Akkurat nå er id Software sitt multiplayer-skytespill Quake Champions kun å få på PC, men VG247 rapporterer at samfunnsjef Joshua Boyle bemerket på et panel på QuakeCon, at det ikke var helt urimelig å tro spillet finner veien til konsoller etter hvert.

"It's not just PC master race, this many frames, it has to perform like this. Mobile, console, all that stuff is definitely never anything that's out of the question, but we don't have plans to announce anything anytime soon," sa han.

Det er jo ikke en bekreftelse på at det kommer til konsoller, men det er hyggelig at de i det minste har tenkt tanken. Quake Champions ble nylig free-to-play for alltid, og det har blitt hintet om at noe Quake Champions-relatert kommer til å bli vist frem på Pax West.

For mer nytt om spillet, sjekk ut intervjuet vårt med Joshua Boyle på QuakeCon i videon nedenfor. Kunne du tenke deg å spille Quake Champions på konsoll?

HQ
HQ
Quake Champions

Relaterte tekster

0
Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga fant QuakeCon sted, arrangementet til Bethesda hvor de snakker om kommende spill (blant annet Doom Eternal og Rage 2), og arrangerer turnering i Quake Champions....Loading next content