Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake Champions

Quake Champions er nå free-to-play for alltid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda valgte å gi Quake Champions en ekstra dytt ved å tilby spilllet som free-to-play i noen dager etter E3-messen, og de sa da at planen var å gjøre det samme når spillet lanseres for fullt. Disse planene har nå blitt fremskyndet.

I kveld kunne id Software avsløre at Quake Champions er f2p fra og med i dag, og vil være det i overskuelig fremtid også. Dermed vil alle som laster ned spillet fremover få tilgang til Quickplay-, Ranked- og Arcade-modusene, samt alle kartene som er ute nå. Dette er inkludert Champions-figurene Ranger og Scalebearer. Vi kan skaffe oss nye Champions ved å fullføre opplæringsdelen og tjene valutaen "Favor" vi tjener i kamper. På toppen av det hele vil det være mulig å prøve en av de roterende Champions-figurene hver uke, og selvsagt kjøpe dem for ekte penger.

Om du ønsker å få alle figurene kan det lønne seg å kjøpe det de kaller Champions Pack. Denne er nå på tilbud, og vil gi tilgang til alle figurer som finnes i spillet i tillegg til alle som kommer i fremtiden. Siden vi uansett skriver om nye figurer er det også verdt å nevne at vi fikk en trailer for den nyeste figuren i spillet; Death Knight.

HQ
Quake Champions

Relaterte tekster

0
Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga fant QuakeCon sted, arrangementet til Bethesda hvor de snakker om kommende spill (blant annet Doom Eternal og Rage 2), og arrangerer turnering i Quake Champions....Loading next content