Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake III Arena

Quake III mod: Alliance 2.0

Har du Quake III Arena og er lysten på noe heftig lagbasert action på freeware basis, så har mod'en Alliance 2.0 nettopp kommet, med mulighet for Capture The Flag og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Har du Quake III Arena og er lysten på noe heftig lagbasert action på freeware basis, så har mod'en Alliance 2.0 nettopp kommet, med mulighet for Capture The Flag og mye mer. Alliance 2.0 inneholder også nye våpen, bl.a. en Minigun, granater og noen special items, som Wizards Eye Spell, som lar deg fly rundt og spionere som et mega øye, eller hva med Pogo, en item, som lar deg Rocket Jumpe uten å ta skade!

HQ

Ytterligere Features:
7 skins til hver modell fra Q3A
26 custom maps (!)
Grappling Hook til å heise seg opp og rundt på banen
Team Radar og Team Tracker displays i HUD'en forbedrer lagspill
Utbygd scoreboard med headshots (!), caps, assists and defense, stats og medaljer for alle spillere, inndelt etter lag
Spillmodes inkluderer: Team Deathmatch, Capture The Flag, Combat (full armor, våpen og ammo fra start) og Instagib (1 hit=du er død)

Hent filen her (118 Mb).

Link til den offisielle Alliance websiten.

Relaterte tekster

1
Quake III ArenaScore

Quake III Arena

ANMELDELSE. Skrevet av Stig Mortensen

Endelig ett first-person-shooter spill til Dreamcast, og så til og med et av de beste på markedet! Id Software's hitspill Quake 3 Arena leverer virkelig action for pengene.

0
Quake III Rally Beta er ute!

Quake III Rally Beta er ute!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

En Betaversjon av Quake III Rally Mod'en er lagt opp for nedlasting på den offisielle Quake III Rally nettsiden. Modifikasjonen er utviklet ut fra Quake III Arena og krever at du har originalspillet. Hvorfor ikke prøve noe nytt?

0
Quake III mod: Alliance 2.0

Quake III mod: Alliance 2.0

NYHET. Skrevet av Kristian West

Har du Quake III Arena og er lysten på noe heftig lagbasert action på freeware basis, så har mod'en Alliance 2.0 nettopp kommet, med mulighet for Capture The Flag og mye mer.Loading next content