Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt Rally 2.0

Racing Dreams: Petter slår sin egen rekord i Dirt Rally 2.0

Vi introduserer en ny videoserie, hvor vår racing-ekspert Petter takler forskjellige utfordringer innenfor racing-sjangeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med i dag og deretter minst en gang i uken resten av 2022, vil vi her i Gamereactor tilby en videoserie som vi har kalt Racing Dreams, hvor vår svenske sjefredaktør Petter Hegevall tilbringer tid i ulike racingsimulatorer som Assetto Corsa, Automobilista 2, Dirt Rally 2.0, Assetto Corsa Competizione med mer. Hver video er filmet med en hjelmmontert iPhone 13 Pro Max (som lett knuste hvordan vår GoPro 10 presterer i denne forbindelsen) som deretter lastes opp i sin helhet med kommentarer fra Petter, der han babler gjennom ting om det aktuelle spillet, om vår racingrigg og alt i mellom. I den første videoen (nedenfor) angriper vi Rally USA-banen i Dirt Rally 2.0 i en Ford Fiesta R5 MKII.

HQ

Relaterte tekster

2
Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har igjen satt seg bak rattet for å kjøre seg vill i skog og mark, men nyter han det like godt som sist?Loading next content