Norsk
Gamereactor
nyheter
Rage 2

Rage 2: Rise of the Ghosts slippes om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rage 2 hadde nesten ikke rukket å bli offentliggjort engang før Bethesda og Avalanche kunne avsløre at de jobbet med utvidelser til spillet. Nå ble det nok ikke like populært som de hadde håpet, men planene skrinlegges ikke av den grunn.

Faktisk kan det svenske studioet nå avsløre at den første utvidelsen til Rage 2, Rise of the Ghosts, vil slippes den 26. september. Etter å ha bare ha hintet litt før har vi også fått mer detaljert informasjon om hva som venter der. Som kjent vil Ghosts-gjengen fra originalen komme tilbake, og etter å ha blitt hjernevasket og forsket på av en ond kvinne kalt Iris er de klare til å ta opp kampen mot deg med sine egne nanotrite-ferdigheter når du inntar det nye Overgrown City-området.

Siden du vil møte nye fiender med nye egenskaper får selvsagt du også nye leketøy også. Med både en ny superkraft kalt Void, våpenet med det lokkende navnet Feltrite Laser Launcher og en ny motorsykkel er det lov å håpe at utvidelsen gjør at spillets mangel på variasjon og til tider småkjedelige verden forsvinner litt i vinden.

Rage 2

Relaterte tekster

0
Steams høstsalg er i gang nå

Steams høstsalg er i gang nå

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Med Black Friday like rundt hjørnet har Valve startet Steams høstsalg, og kommer med interessante tilbud som er verdt å utnytte frem til 3. desember klokken 19. Du kan...Loading next content