Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Extraction

Rainbow Six: Extraction slippes rett på Game Pass

Samme dag kommer også Rainbow Six: Siege, mens Ubisoft+ blir å finne på Xbox etter hvert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Omtrent samtidig som EA Play ble en del av det som da ble kalt Xbox Game Pass gikk det rykter om at Microsoft også var i forhandlinger med Ubisoft om å få til noe lignende med dem. Disse var visst meget suksessfulle.

For det første har Microsoft bestemt seg for å fortsette trenden sin med å slippe samarbeidsfokuserte spill rett på Game Pass ved å avsløre at Rainbow Six: Extraction lanseres på både Xbox Game Pass og PC Game Pass den 20. januar.

Samme dag blir også Rainbow Six: Siege en del av tjenesten, så er du mer interessert i intens konkurranse i stedet for samarbeid har du et annet alternativ i den elskede franchisen. Derfor vil det nok ikke sjokkere å høre at Microsoft og Ubisoft avslutter pressemeldingen med å si at Ubisoft+ også skal bli tilgjengelig på Xbox etter hvert.

Rainbow Six: Extraction

Relaterte teksterLoading next content